Workshop Yogic Circle - Kom het ervaren!

Datum: zondag 4 juni 2023
Tijd: 14.00 - 18.00 uur
Locatie: Yogi Works studio (Pasestraat 27, 6223 HA Maastricht)
Kosten voor een ticket: 40,80 euro
Ticketverkoop via https://hipsy.nl/event/11352-y...

Noëlle (Yogi Works) en Linda (Linda Marina Conscious Sessions) bieden samen een middag vol zingeving, beweging en verbinding aan. Door yoga, ademhalingsoefeningen en een sharing circle te combineren, ontstaat er ruimte om je geest en lichaam met elkaar te verbinden. De volle maan op deze dag voegt hier nog een extra dimensie aan toe, een mooi moment om bepaalde elementen in je leven die je niet meer dienen, los te laten en zodoende ruimte te creëren voor iets nieuws.

Hoe ziet de middag eruit?
We starten de middag met yoga en ademhalingsoefeningen onder leiding van Noëlle, gevolgd door een sharing circle met Linda. De yoga is geschikt voor alle niveaus, van beginner tot gevorderde.

Yoga en ademhalingsoefeningen
Noëlle neemt je deze middag mee op reis naar je innerlijke zijn, je lichaam en geest. Dit doet ze door middel van ademhalingsoefeningen en asana's die gericht zijn op bepaalde chakra's. Deze zijn achtereenvolgens het wortelchakra, het sacrale chakra en het hartchakra.

Asana's gericht op het wortelchakra helpen je te gronden terwijl asana's gericht op het sacrale chakra je helpen voelen en je emoties uiten. Het hartchakra is het middelste chakra van de in totaal zeven hoofdchakra's, hier komen lichaam en geest samen. Asana's gericht op het hartchakra helpen je om je balans te vinden en je hart te openen.

Wat is een sharing circle?
Nadat je door de yoga-oefeningen meer in verbinding met je lichaam en geest bent gebracht, mag je bij de sharing circle nog verder ontspannen. Er wordt niets van je verwacht, je mag jouw gevoelswereld verder verkennen.

Je krijgt de ruimte om je gevoelens en gedachten te delen in woorden, lachen, tranen of stilte. Wat leeft, speelt of beweegt er op dit moment of in je leven? De andere deelnemers luisteren met aandacht. Met aandacht luisteren betekent zonder oordelen, zonder advies en zonder vragen te stellen. Je wordt gezien én gehoord in stilte, in volledige en liefdevolle aandacht.

Door het niet invullen of adviseren van elkaar, wordt de verteller de ruimte geboden zijn of haar eigen wijsheid te verkennen. Daarmee inspireren en ondersteunen we elkaar op een heel andere manier dan we in het dagelijks leven doen. Niemand anders weet immers beter wat er werkelijk goed voor jou is dan jij zelf.

Wat brengt deze middag jou?
∴ Je leert beter jezelf en je verlangens (her)kennen.
∴ Je leert te handelen naar wat goed is voor jou vanuit jouw (diepste) verlangen.
∴ Je geeft meer richting aan je leven.
∴ Je laat gevoelens of emoties die je niet (meer) dienen los.
∴ Je leert in te tunen en te luisteren naar je lichaam en je innerlijke kompas.

We zorgen deze middag voor thee en (gezonde) versnaperingen.