Ga mee op ontdekkingsreis naar binnen

Ik ga mee Bekijk het aanbod

Yoga, meditatie & meer

Welkom bij Yogi Works. Wij zijn Noëlle Godding en Benjamin Romkes en wij nodigen je uit om samen met ons een reis naar binnen te maken in onze yoga- en meditatiestudio.

Beweging en mindfulness
Een reis die je op verschillende manieren kunt maken. Via beweging – yoga, mindful running, wandelen – maar ook via zitmeditatie en ademwerk. En natuurlijk via een combinatie van beide.

Aanbod
Ons aanbod is zowel gericht op organisaties als op particulieren, en is veelal op maat gemaakt. We bieden ook wekelijkse groepslessen yoga en meditatie aan.

Studio
In onze studio in Itteren (Maastricht) bieden wij een waaier van spirituele beoefening aan waaronder yoga, zitmeditatie, ademwerk en mindful running.

Minder stress en gelukkiger leven
Yoga en meditatie kunnen bijdragen tot meer rust en inzicht, meer ontspanning en minder stress, betere prestaties en gelukkiger leven. Wat wil je nog meer?

Ga je mee?

Bekijk ons aanbod Ik wil graag een privéles

Noëlle Godding Yogi Works

Onze studio

Onze programma's worden gegeven in onze studio in Itteren, gelegen aan de Maas op een steenworp afstand van het centrum van Maastricht.

Meer weten?

Aanbod

Wij bieden een waaier van spirituele beoefening aan waaronder yoga, zitmeditatie, ademwerk en mindful running. Kom het ervaren!

Bekijk het volledige aanbod

Zakelijk

Ben je op zoek naar een bijzondere ervaring voor je team? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! 

Bekijk de mogelijkheden

Yoga

Interesse in yoga? De yogalessen worden gegeven door Noëlle Godding. Zij kan in overleg ook coaching geven.

Meer weten?

Ontstressdag en teambuilding

Minder stress, een beter humeur, meer energie en het vinden van de juiste balans. Dit zijn maar enkele van de vele voordelen die je ervaart van yoga en meditatiebeoefening. Kom het ervaren samen met je team!

Meer weten?

Vriendinnenyoga

Op zoek naar een leuk en inspirerend uitje met je vriendin(nen)? Kom bij ons op bezoek en ervaar een middag vol mooie en nieuwe indrukken en inzichten!  

Meer weten?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over wat we jou of jouw organisatie kunnen bieden. Kom langs om kennis te maken en neem direct een kijkje in onze studio. Of maak een afspraak voor een telefonische kennismaking.

Vraag nu aan