Mindful running

Mindful running

Ben je samen met collega's aan het trainen voor een loopevenement en wil je jouw team een boost geven? Boek dan een of meer sessies mindful running samen met Benjamin Romkes, wereldtitelhouder 3.000 meter bij de masters.

Wat maakt mindful running zo bijzonder?

Mindful running is hardlopen met een meditatieve mindset. Een combinatie dus van hardlopen en meditatie. Door de beoefening van mindful running kun je meer focus aanbrengen in je training en loopstijl, word je je meer bewust van je lichaam, ademhaling en omgeving, en leer je efficiënter en met meer aandacht hardlopen. Ideaal als voorbereiding op een event of gewoon om je training met meer focus en plezier te volbrengen.

Programma
Het programma duurt ongeveer 2 uur en bestaat uit een introductie, een meditatie-instructie en meditatiebeoefening, mindful running en als afsluiting koffie/thee of een verkoelend drankje.

Je kunt een sessie boeken voor 2 tot 8 personen. Een privé-sessie is ook mogelijk.

Contact
De kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers. Neem even contact op voor meer informatie.

Zitmeditatie

Zitmeditatie is stil zijn. Meebewegen met de adem. En kijken naar wat zich onder de oppervlakte van jouw dagelijkse doen en laten afspeelt.

Meer weten?

Privélessen

Wij bieden ook privélessen aan in de volgende disciplines: yoga, zitmeditatie en mindful running.

Meer weten?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over wat we jou of jouw organisatie kunnen bieden. Kom langs om kennis te maken en neem direct een kijkje in onze studio. Of maak een afspraak voor een telefonische kennismaking.

Vraag nu aan