Mindful running

Mindful running

Ben je samen met vrienden, familie of je partner aan het trainen voor een loopevenement en wil je jullie voorbereiding een boost geven? Boek dan een of meer sessies mindful running samen met Benjamin Romkes, wereldtitelhouder 3.000 meter bij de masters.

Wat maakt mindful running zo bijzonder?

Mindful running is hardlopen met een meditatieve mindset. Een combinatie dus van hardlopen en meditatie. Door de beoefening van mindful running kun je meer focus aanbrengen in je training en loopstijl, word je je meer bewust van je lichaam, ademhaling en omgeving, en leer je efficiënter en met meer aandacht hardlopen. Ideaal als voorbereiding op een event of gewoon om je training met meer focus en plezier te volbrengen.

Programma
Het programma duurt ongeveer 2 uur en bestaat uit een introductie, een meditatie-instructie en meditatiebeoefening, mindful running en als afsluiting koffie/thee of een verkoelend drankje.

Je kunt een sessie boeken voor 2 tot 8 personen. Een privésessie is ook mogelijk.

Contact
De kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers. Neem even contact op voor meer informatie.

Privélessen

Wij bieden ook privélessen aan in de volgende disciplines: yoga, zitmeditatie en mindful running.

Meer weten?

Yoga en coaching

Interesse in yoga? De yogalessen worden gegeven door Noëlle Godding. Zij kan in overleg ook coaching geven.

Meer weten?

Zitmeditatie

Zitmeditatie is stil zijn. Meebewegen met de adem. En kijken naar wat zich onder de oppervlakte van jouw dagelijkse doen en laten afspeelt.

Meer weten?