Ontstressdag en teambuilding

Ontstressdag en teambuilding

Door de stijgende populariteit komt er vanuit de wetenschap steeds meer interesse voor de positieve effecten van yoga en meditatie. We vertellen je er graag meer over als je samen met jouw team een ontstressdag bij ons boektNatuurlijk gaan we dan ook direct met de beoefening aan de slag zodat je het daarna thuis en uiteraard op het werk in praktijk kunt brengen.

Waarom een ontstressdag als teambuilding?

Onderzoek toont aan dat de voordelen van yoga en meditatie enorm kunnen zijn: minder stress, een beter humeur, meer energie en het vinden van de juiste balans. Individueel, maar ook binnen je team. Zeker als je yoga of meditatie dagelijks beoefent, zul je deze voordelen ervaren. Je kunt je werk beter aan, ervaart minder spanning, je kunt makkelijker afstand nemen en hebt meer plezier in je werk. En niet te vergeten maakt yoga je lichaam sterker en fitter.

Hoe ziet een ontstressdag eruit?

Op het programma staan zowel yoga als meditatie. Behalve instructie krijg je ook informatie over de achtergronden, het hoe en waarom en krijg je alle ruimte om je opgedane ervaringen met ons en je teamleden te delen.

Op maat
Je kunt het programma in overleg met ons invullen. Een team van drie tot zes personen is ideaal voor deze dag. In overleg kunnen we hier eventueel van afwijken.

Gun jezelf en je collega's deze waardevolle ontdekkingsreis!

Contact
Interesse? Stuur ons een bericht of bel ons even!

Yoga en coaching

Interesse in yoga? De yogalessen worden gegeven door Noëlle Godding. Zij kan in overleg ook coaching geven.

Meer weten?

Zitmeditatie

Zitmeditatie is stil zijn. Meebewegen met de adem. En kijken naar wat zich onder de oppervlakte van jouw dagelijkse doen en laten afspeelt.

Meer weten?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over wat we jou of jouw organisatie kunnen bieden. Kom langs om kennis te maken en neem direct een kijkje in onze studio. Of maak een afspraak voor een telefonische kennismaking.

Vraag nu aan