Zitmeditatie

Zitmeditatie

Zitmeditatie is stil zijn. Je adem volgen. En kijken naar wat zich onder de oppervlakte van jouw dagelijkse doen en laten afspeelt. Dat brengt inzicht. Bijvoorbeeld waarom jij bepaalde beslissingen neemt, sommige dingen wel doet en andere weer niet en waarom sommige gedachten steeds weer terugkeren in je geest.

Meer ontspanning en een betere focus
Met meditatie neem je een duik in je onderbewustzijn en ga je steeds beter zien hoe jouw geest zich manifesteert. De ervaring maar ook wetenschappelijk onderzoek leert dat regelmatig mediteren je kalmer, geconcentreerder, evenwichtiger en empathischer maakt. Het leidt zelfs tot een verandering in je hersenstructuur. Zilveren Kruis heeft hier interessante informatie over gepubliceerd.

Meer informatie 
Yogi Works meditatie-instructeur Benjamin Romkes geeft hier graag meer informatie over en verzorgt graag een sessie met jou, alleen of samen met je vrienden, collega's of partner. Je kunt ook kiezen voor een privé-les.

Kosten

De kosten van een meditatiesessie voor een bepaalde groep zijn afhankelijk van het aantal personen en de duur. We horen graag wat jouw wensen zijn.

Wekelijks meditatie-uur
Benjamin geeft iedere maandag een groepsmeditatie van 19.30  - 20.30 uur. Graag vooraf aanmelden. Een losse les kost 10 euro. Een 10-rittenkaart behoort ook tot de mogelijkheden. Deze is 4 maanden geldig. De kosten zijn EUR 70. 

Privéles

Benjamin kan in overleg ook privéles geven. De kosten voor een privéles zijn EUR 50 per uur.

Neem contact op!

Yogi Works Menu

Met het Yogi Works Menu kun je zelf een programma samenstellen voor jou of jouw team.

Meer weten?

Mindful running

Train je samen met collega's of vrienden voor een loopevenement en wil je jouw team een boost geven? Boek dan een of meer sessies mindful running!

Meer weten?

Yoga en coaching

Interesse in yoga? De yogalessen worden gegeven door Noëlle Godding. Zij kan in overleg ook coaching geven.

Meer weten?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over wat we jou of jouw organisatie kunnen bieden. Kom langs om kennis te maken en neem direct een kijkje in onze studio. Of maak een afspraak voor een telefonische kennismaking.

Vraag nu aan