Yoga- en meditatieretraite in Bolsena (Italië) van 1 t/m 8 juni 2024

Samen met Mariët Bloemendal van Volg de Rode Schoentjes nemen wij, Noëlle & Benjamin je mee op een betoverende ontdekkingsreis in Bolsena, in het kloppende hart van Italië. Gun jezelf een periode van ontspanning en geef je interne batterij de kans om op te laden. Laat je inspireren en verdiep het contact met jezelf tijdens onze hartverwarmende yoga- en meditatieretraite.

Via de weg van yoga- en zitmeditatie verken je de diepten van innerlijke bezinning en vind je een mooie middenweg tussen rust en dynamiek.

In de prachtige olijfgaard ‘ Quattro Fratelli’ van Mariët geeft Noëlle dagelijks een inspirerende yogales. Onder de bezielende leiding van Benjamin mediteer je o.a. bij zonsopkomst bovenop Monte Bisenzio, de heilige berg van de Etrusken aan het meer van Bolsena.

Tijdens deze week verblijf je in een prachtige villa in Bolsena (of vergelijkbaar) op loopafstand van de olijfgaard.

In het Etruskische land, doordrenkt met de rijke Italiaanse cultuur, worden je zintuigen geprikkeld. Samen met Mariët verken je de prachtige omgeving en kom je op bijzondere krachtplekken zoals de via cava (holle weg), een afgelegen kluizenaarsgrot en hermitage. Ga je (op blote voeten) aquatrekken (wandelen door het water) naar een fantastische waterval. Ook maak je de bijzondere viering mee van de Corpus Domini en de ‘Infiorata’, een processie door de straten van Bolsena over een tapijt van bloemen.

Bereid je voor op een reis waarin stilte en reflectie, lichaamsbeweging, culturele ontdekkingen en de schoonheid van de natuur samenkomen!

Voor meer informatie over de retraite klik hier.

Mocht je vragen en/of interesse hebben, neem dan gewoon even contact op!

Arrividerci!