Weekendretraite Yoga en Meditatie in Itteren

Interesse in een privé yoga- en meditatieretraite in het mooie en landelijke Zuid-Limburg? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Sinds kort bieden wij namelijk ook retraites aan in onze studio 'Under the Ginkgo' in Itteren (Maastricht). 

Yoga body, buddha mind - beweging en stilte
 Beleef een weekendretraite in Maastricht (Itteren) speciaal ontworpen voor twee personen, jij en je geliefde, of natuurlijk jij en jezelf! Voed je lichaam, geest en ziel met yoga, meditatie, coaching-sessies en/of mindful running of wandelen in een prachtige landelijke omgeving.

Persoonlijke aandacht in een vredige omgeving
Wij bieden een betaalbare retraite met bijzondere persoonlijke aandacht voor onze gasten in een vredige en rustige omgeving. Je komt energiek en uitgerust weer thuis.

Accommodatie
Je overnacht in onze studio, in het speciale gastenverblijf dat je helemaal voor jezelf hebt, compleet met privé-ingang. Je hebt de beschikking over een slaapkamer met een comfortabel tweepersoonsbed (Auping 1.80x2.00m), eettafel met stoelen, houtkachel, en een inpandige keuken met kookplaat en ijskast, en een aparte badkamer met douche en toilet.

Programma (onder voorbehoud)
De retraite begint op zaterdag. Check-in is om 15.00 uur, waarna je tijd hebt om je te settelen in het gastenverblijf. Daarna drinken we samen thee. De eerste les is een yogales van 16:00 tot 17:30. 

De avond is vrij te besteden. Er is een leuk restaurant in ons dorp net om de hoek van onze studio. Wil je liever dineren in het centrum van Maastricht, dan kun je de fiets of de bus nemen (deze stopt vlak voor ons huis). Fietsen stellen wij gratis ter beschikking. 

De volgende ochtend, op zondag, beginnen we met een zitmeditatie van 8.00 - 9.00 uur. Na de les serveren we om 9.30 uur ontbijt in het gastenverblijf. Van 11:00 - 12:30 uur gaan we mindful wandelen/'forest bathing' of mindful runnen, de keuze is aan jou. Mocht je liever een coaching sessie willen doen dan is dat zeker ook een optie. Na de sessie heb je tijd om te ontspannen. Om 13:30 uur wordt de lunch geserveerd. Uitchecken is om 15:00 uur.

Prijzen
Voor twee personen is de prijs EUR 199 per persoon Jullie zijn onze enige gasten en jullie krijgen speciale persoonlijke aandacht
Indien je alleen komt is de prijs EUR 259. Je bent dan onze enige gast en het is dus een volledige privéretraite.

Interesse
Heb je interesse, neem contact met ons op. Wellicht tot ziens in Itteren, we verheugen ons op je komst!